Onze risicovrije introductieRetourbeleid

Verandering van Gedachten of Onjuist Bestelde Artikelen

Als u de verkeerde artikelen heeft besteld of van gedachten bent veranderd over de producten die u heeft gekocht, biedt Ink Hero graag de mogelijkheid van een winkelkrediet of terugbetaling voor ongebruikte en ongeopende artikelen die u retourneert. Houd er rekening mee dat de oorspronkelijke verzendkosten van uw oorspronkelijke bestelling niet worden terugbetaald.

Het is uw verantwoordelijkheid om de vrachtkosten en de verzekering met betrekking tot de retourzending te dekken. Ink Hero verstrekt geen krediet of terugbetaling voor deze bijkomende kosten.

Alle retourzendingen moeten worden geïnitieerd binnen 30 dagen na ontvangst.

Voor producten met een vervaldatum is een minimum resterende houdbaarheid van 6 maanden vereist.

Alle geretourneerde artikelen moeten zich in hun originele verpakking bevinden, ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd en zonder extra verzendlabels of markeringen. Helaas kunnen opnieuw verzegelde artikelen niet worden geaccepteerd. Om de staat van de geretourneerde goederen te waarborgen, raden we aan om aparte externe verpakking te gebruiken voor de verzending.

Er geldt een restocking fee van 15% voor alle onjuist bestelde of ongewenste retourzendingen.

Om de verwerking te vergemakkelijken, wordt het sterk aanbevolen om een trackingnummer toe te voegen aan uw retourzending. We kunnen geen winkelkrediet of terugbetaling verstrekken voor artikelen die ons magazijn niet bereiken.

Goederen die zijn verzonden met een 'ontvanger betaalt' regeling worden afgewezen, en de koerier is verantwoordelijk voor een juiste verwijdering van de geretourneerde artikelen.

In gevallen waarin deze voorwaarden niet worden nageleefd, behoudt Ink Hero zich het recht voor om de afgifte van een krediet of terugbetaling te weigeren. Afgewezen printerbenodigdheden worden 90 dagen bewaard. Als er binnen deze periode geen instructies worden ontvangen, worden de afgewezen artikelen afgevoerd, waarbij een verzendkosten in rekening wordt gebracht voor het retourneren van afgewezen artikelen naar u.

Beschadigde Artikelen tijdens het Transport

Controleer uw leveringen bij ontvangst. Als er artikelen beschadigd aankomen als gevolg van transport, dient u dit binnen 48 uur na ontvangst aan Ink Hero te melden. Voor hulp verzoeken wij u vriendelijk een foto van de beschadigde verpakking en/of producten te sturen, samen met uw bestelnummer, naar support@inkhero.co.uk.

Defecte Artikelen

Onze producten vallen onder garanties zoals verstrekt door de Britse consumentenwetgeving.

Binnen 90 dagen na levering zijn we bereid om vervangingen, terugbetalingen of winkelkredieten te verstrekken voor defecte artikelen. Tussen 90 dagen en 365 dagen na levering kunnen we uitsluitend vervangingen of winkelkredieten verstrekken.

Gooi vermoedelijk defecte artikelen niet weg, omdat we mogelijk vereisen dat deze worden teruggestuurd. Indien nodig zal ons klantenserviceteam de ophaling van defecte artikelen coördineren.

Het is mogelijk dat consumptiegoederen, zoals toners en inktcartridges, die aan ons worden geretourneerd, niet-defect worden bevonden. Voordat u artikelen retourneert, zorgt u ervoor dat u de juiste artikelen voor uw machine heeft geselecteerd en ontvangen. Voer ook de aanbevolen procedures voor het reinigen en uitlijnen van de printkop uit.

Als defecte artikelen worden gevonden die onder garantie vallen, heeft u recht op reparatie, vervanging, krediet of terugbetaling, naar goeddunken van de fabrikant en/of Ink Hero. Claims voor reparatie, vervanging, krediet of terugbetaling worden afgewezen als de productfout wordt toegeschreven aan misbruik, verwaarlozing, normale slijtage, onjuiste montage of modificatie, schade aan alleen de verpakking, of schade tijdens uw behandeling en transport van goederen.

Houd rekening met het volgende:

  • Retourzendingen voor goederen ouder dan 365 dagen na ontvangst komen over het algemeen niet in aanmerking voor krediet of terugbetaling, met enkele uitzonderingen op basis van het oordeel van de fabrikant.
  • Defecte printer cartridges moeten een minimale capaciteit hebben (meestal minstens 75% vol) om in aanmerking te komen voor retournering.
  • Lege en/of verlopen artikelen worden niet gecrediteerd of vervangen.
  • Gewijzigde of geknoeide producten worden niet gecrediteerd of vervangen.
  • Cartridges moeten stevig worden afgesloten om lekkage of verlies tijdens het transport te voorkomen.
  • De garantiedekking is beperkt tot de kosten van de goederen zoals vermeld op uw factuur.

Bij ontvangst van de goederen wordt een evaluatie uitgevoerd, gevolgd door communicatie over de uitkomst. Als de artikelen defect worden bevonden, worden regelingen getroffen voor hun retour naar ons magazijn zonder kosten voor u.

Alle Andere Situaties

Elk geval zal individueel worden beoordeeld, en op basis van de aard van het probleem wordt een passende oplossing geboden. Bij contact met Ink Hero verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk informatie te verstrekken, inclusief video's en/of foto's voor de beste ondersteuning.

Verloren Bestellingen en Onjuiste Adressen

Als het trackingnummer van uw pakket geen activiteit of bevestiging van levering laat zien, is het mogelijk dat de zending zich nog in transit bevindt of onderweg is voor bezorging. Pakketten worden niet altijd gescand op elk faciliteit tijdens verzending, dus het kan zijn dat u enkele dagen geen updates ziet.

Als het langer dan 5 werkdagen duurt zonder enige update, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen contact opnemen met het verzendbedrijf en een traceeractie starten. Ze zullen onderzoek doen en binnen 2 werkdagen bij ons terugkomen met een update.

Als het pakket niet wordt gevonden na de traceeractie, moet er een claim worden ingediend. Ink Hero zal de claim indienen en blijven opvolgen totdat het pakket wordt geleverd of als verloren wordt beschouwd. Zodra het verzendbedrijf de claim accepteert, kunnen we u een vervanging zonder kosten sturen of een terugbetaling verwerken.

Echter, als het trackingnummer aangeeft dat het pakket is geleverd (en is ondertekend voor wanneer dit vereist is) en naar het juiste adres is verzonden, kan er geen claim worden ingediend en kunnen we helaas geen vervanging sturen of een terugbetaling verwerken.

Als een zending om welke reden dan ook wordt teruggestuurd naar ons magazijn (niet opgehaald, onjuist afleveradres, de vervoerder kan de ontvanger niet vinden, enz.), zullen we contact met u opnemen om eventuele benodigde informatie te bevestigen voor het opnieuw verzenden van uw pakket.

Wanneer Worden Vervangingen/ Terugbetalingen Verwerkt?

Zodra we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zullen we deze inspecteren en de vervanging of terugbetaling in gang zetten. Onze normale doorlooptijd is doorgaans 5 werkdagen.

Voor terugbetalingen wordt het gecrediteerde bedrag teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode. Sta nog eens 3-4 werkdagen toe om het krediet op uw creditcardoverzicht te zien verschijnen.

Houd er rekening mee dat we geen ruilingen zullen verwerken totdat we het product dat u wilt omruilen in ons bezit hebben. Ook kan er geen terugbetaling worden verwerkt totdat we het product in ons magazijn hebben dat u wilt retourneren.

Retouren Buiten het Beleid of Zonder Voorafgaand Contact

Voor retouren die buiten ons standaard retourbeleid vallen, worden artikelen maximaal 14 werkdagen bewaard. Ink Hero zal proberen contact op te nemen met de klant via telefoon en e-mail, maar als er binnen de periode van 14 dagen geen contact wordt gemaakt of er geen succesvolle reactie wordt ontvangen, zal Ink Hero de producten recyclen of verwijderen.

Regels voor Verkoop op Afstand

Volgens de Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000 heeft u het recht om uw bestelling voor elk artikel dat u op deze website heeft gekocht binnen zeven werkdagen (exclusief weekenden of feestdagen) na de dag van levering van uw artikel(en) te annuleren voor een volledige terugbetaling. Eventuele extra leveringskosten worden niet terugbetaald.

Om dit recht uit te oefenen, kunt u een e-mail sturen, ons schrijven (zie de Contactpagina voor details) of onze klantenservice bellen op 01206 487841 onder vermelding van uw bestelnummer. Alle goederen moeten vervolgens worden teruggestuurd met "Aangetekende Bezorging" om een veilige aankomst te garanderen. Alle verzendkosten zijn uw verantwoordelijkheid als eindgebruiker. Alle geretourneerde goederen moeten ongeopend en in verkoopbare staat zijn. Zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, zullen we uw geld binnen 30 dagen terugbetalen.

Snelle levering

vanaf € 4,95 (maximaal € 5,95)

100% garantie

en de beste klantenservice.

Geen risico

U heeft 90 dagen om het artikel aan ons te retourneren.