VoorstellenInk Hero

Jouw Vertrouwde Printpartner

Ons Magazijn

Bij Ink Hero zijn we enorm trots om een betrouwbare en klantgerichte naam in de printindustrie te zijn. Sinds onze oprichting in 1997 zijn we toegewijd gebleven aan één primair doel - ervoor zorgen dat jouw printbehoeften niet alleen worden vervuld, maar overtroffen.

Onze Toewijding aan Klanttevredenheid

Wij stellen het geluk van onze klanten boven alles. Jouw vertrouwen in onze producten en diensten is de drijvende kracht achter onze reis, en we zijn toegewijd om dat vertrouwen op alle mogelijke manieren hoog te houden.

Ons Team en Magazijn

Ons vriendelijke en deskundige team vormt het hart van onze operatie. We werken onvermoeibaar om uitzonderlijke klantenservice te bieden, ervoor zorgend dat meer dan 98% van de bestellingen de volgende werkdag wordt geleverd. Ons magazijn is zorgvuldig georganiseerd om ervoor te zorgen dat je snel hoogwaardige inkt- en tonercartridges ontvangt.

Onze Eigen Merkcartridges

De eigen merkcartridges van Ink Hero zijn ontworpen om je aanzienlijk geld te besparen, met een gemiddelde kostenverlaging van 45% vergeleken met merkalternatieven. Bovendien bieden we een genereuze garantie van 1 jaar op onze producten, wat je gemoedsrust geeft. Onze cartridges ondergaan strenge tests voordat ze onze fabriek verlaten en produceren consequent scherpe tekst en levendige afbeeldingen. Wees gerust, ze zullen je printer niet beschadigen.

Duurzaamheid

Wij nemen duurzaamheid serieus. We begrijpen het belang van milieuvriendelijke praktijken en dragen bij aan het verminderen van afval door gereviseerde inktcartridges aan te bieden. Door voor Ink Hero te kiezen, bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een duurzamere planeet.

Onze Service

Ink Hero hecht waarde aan klantenondersteuning. We geloven in het bieden van persoonlijke klantenondersteuning, waardoor het eenvoudig voor je is om contact met ons op te nemen via verschillende kanalen. Of het nu telefonisch is, per e-mail, via live chat of sociale media, ons vriendelijke ondersteuningspersoneel staat voor je klaar. We streven ernaar vertrouwen op te bouwen door ervoor te zorgen dat je het juiste product krijgt tegen de juiste prijs, ondersteund door onze garantie van 1 jaar voor vervanging.

Ons Uiteindelijke Doel

Ons ultieme doel is om echte menselijke verbinding terug te brengen naar het printen. Ink Hero gaat niet alleen over inkt- en tonercartridges; het gaat erom jouw printervaring te verbeteren en een blijvende verbinding te bevorderen. Sluit je aan bij ons in de Ink Hero-reis, waar jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Snelle levering

vanaf € 4,95 (maximaal € 5,95)

100% garantie

en de beste klantenservice.

Geen risico

U heeft 90 dagen om het artikel aan ons te retourneren.