Onze Betaalmethoden

Meer manieren om te betalen

Wij accepteren de volgende betaalmethoden.

iDeal

iDeal is een bekende betaalmethode in Nederland. Betalingen worden direct afgeschreven en doorgegeven aan de verkoper, waardoor een veilige en handige transactie gegarandeerd is.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is mogelijk tot €500,- en bij deze betaalmethode blijft de facturatie in eigen beheer. We behouden ons het recht voor om een bestelling op rekening te weigeren en vooruitbetaling te verzoeken voordat we de bestelling verzenden. Als u kiest voor betalen op rekening, kan het zijn dat we u benaderen met informatie over de betaling.

Creditcard

Veilig afrekenen met een creditcard. Wij accepteren alle belangrijke creditcards en betaalpassen. Wij geloven in veiligheid als standaard. Wij slaan uw kaartgegevens nooit op en komen ook niet in contact met het nummer.

PayPal

Meer dan 300 miljoen PayPal-gebruikers vertrouwen op PayPal. Reken af met PayPal om tijd te besparen en beschermd te zijn met het PayPal-aankoopgarantieprogramma.

Apple Pay

Betaal snel met de Apple Pay-functie in je Apple-browser.

Google Pay

Betaal snel met de Google Pay-functie in je Google Chrome-browser of op je telefoon.

Mister Cash

Mister Cash is een betaalmethode die vaak wordt gebruikt in België. Het lijkt op iDeal, de populaire betaalmethode in Nederland. Het grote verschil is dat Mister Cash alleen beschikbaar is voor klanten die in België wonen of zijn gevestigd. Voor onze klanten in Nederland raden wij iDeal aan als betrouwbare en veilige betaalmethode. Het is belangrijk om te kiezen voor een betaalmethode die aan jouw behoeften voldoet en waar jij je prettig bij voelt. Zowel Mister Cash als iDeal zijn snelle en gemakkelijke manieren om online te betalen.

Snelle levering

vanaf € 4,95 (maximaal € 5,95)

100% garantie

en de beste klantenservice.

Geen risico

U heeft 90 dagen om het artikel aan ons te retourneren.