Levering

We zullen uw bestelling snel bij u bezorgen

Verwerkingstijd van bestellingen

De meeste bestellingen worden op dezelfde dag verzonden als ze vóór 19.00 uur zijn ontvangen. Bestellingen worden niet verzonden of bezorgd in het weekend of op feestdagen. Als we te maken hebben met een hoog volume aan bestellingen, kan de levering met een dag worden vertraagd. Houd rekening met 1 dag voor de levering. Als er een aanzienlijke vertraging is bij de verzending van uw bestelling, zullen wij contact met u opnemen via e-mail of telefoon.

Tarieven en schattingen van de levering

In Nederland bedragen de verzendkosten voor bestellingen vanaf € 49,00 € 3,95, anders € 4,95. De levering in België en Nederland vindt doorgaans de volgende dag plaats. In België bedragen de verzendkosten voor bestellingen vanaf € 49,00 € 4,95, anders € 5,95.

Levering buiten de EU

Wij verzenden alleen binnen de EU. We hebben een aparte website in het VK (InkHero.co.uk).

Bevestiging van verzending en volgen van bestelling

U ontvangt een e-mail met bevestiging van verzending zodra uw bestelling is verzonden, met daarin uw trackingnummer(s). Het trackingnummer wordt binnen 24 uur actief.

Beschadigingen

Ink Hero is niet aansprakelijk voor producten die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens transport. Als u uw bestelling beschadigd heeft ontvangen, neem dan contact op met de bezorgdienst om een claim in te dienen. Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat u een claim indient.

Beleid voor internationale levering

We verzenden momenteel naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Ierland.

Retourbeleid

Ons retour- en restitutiebeleid biedt gedetailleerde informatie over opties en procedures voor het retourneren van uw bestelling.

Snelle levering

vanaf € 4,95 (maximaal € 5,95)

100% garantie

en de beste klantenservice.

Geen risico

U heeft 90 dagen om het artikel aan ons te retourneren.